Thursday, November 21, 2013

Introduction to Data Science for Agriculture

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013, 10.00 – 17.00 @
Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. Δημόκριτος
(Πατριάρχου Γρηγορίου & Νεαπόλεως, 153 10 Αγία Παρασκευή)

Είσαι ερευνητής θετικών επιστημών στον τομέα της φυσικής, της χημείας, της γεωπονίας, της βιολογίας, των μαθηματικών, ή της στατιστικής; Ασχολείσαι με την ανάλυση πειραματικών δεδομένων και το σχηματισμό υποθέσεων ή εμπλέκεσαι σε εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης;
Κάνε το πρώτο βήμα για να διεκδικήσεις ένα από τα χρηματικά έπαθλα του Athens Green Hackathon 2013 λαμβάνοντας μέρος την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 στο Course: “Introduction to Data Science for Agriculture”, εμπλούτισε τις γνώσεις σου στην επιστήμη των δεδομένων (Data Science) σχετικά με την ανάλυση και την αξιοποίηση των ανοιχτών δεδομένων (Open Data) και σκέψου μια ιδέα που θα αναπτύξεις σε τεχνολογική εφαρμογή κατά τη διάρκεια του Athens Green Hackathon (14 & 15 Δεκεμβρίου @ CoLab Workspace)!
Το course διοργανώνεται από την εταιρεία καινοτόμων τεχνολογικών εφαρμογών Agro-Know Technologies σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ στις 29 Νοεμβρίου 2013 από τις 10.00 έως τις 17.00 το απόγευμα και θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα Διαλέξεων του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην Αγία Παρασκευή!
Η εκδήλωση χρηματοδοτείται από τα ερευνητικά έργα agINFRA (“A data infrastructure for agriculture”) και SemaGrow (“Data Intensive Techniques to Boost the Real-Time Performance of Global Agriculture Data Infrastructures”) υπό το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η συμμετοχή στο course είναι δωρεάν! Υπάρχει όμως περιορισμός στις διαθέσιμες θέσεις, συνεπώς είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής έως και την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 στο link: http://goo.gl/o8a5jw
Για περισσότερες πληροφορίες, ακολούθησε το link: http://goo.gl/57RUco

Agenda
Session 1: “Intro to Big Data”
Session 2: “A beginners'/ Non-experts' & Intro to Big Data”
Session 3: “Designing Data Products”
Session 4: “Data Problems & Products in Agriculture”
Session 5: “Hands-on Design of a Data Product”


No comments:

Post a Comment